jag vill inte

heeeeeeeeeeeeej! Skolan  idag var som vanligt, fast ganska kul när vi planerade inför söndagen tjejerna i klassen och det kommer bli grymt kul! Först hade vi skv och fick göra den där fysiklabben och de gick bra, sen slöjd, so,svenska, idrott! Nae nu ska jag ta tag i so:n! Just det Amanda om du läser det här, läs mailen då! Men godnatt sovgott för det ska jag!


det finns inte ett ord som kan beskriva dig.

/LOOOOOOOOOOOOOLLLLLLO

gran sonrisa

hejsan hoppsan karlsson!
idag hr jag varit utan träning i 4 dagar, känner myrorna i benen börjar krympa allt mer och mer nu och snart blir ja väl helt galen ;O
 hade teknik idag och C klassen var ju iväg så det var bara marcus och jag i min grupp, herregud vilket team vi är.... så fort det är nått marcus ba det är ditt fel sofia .... hahah aja ska väl inte klaga , kunde ha vart värre . fick ju liksom beröm av honom när det gällde tvättkorgen så lite glad va han iallafall. sen var det gympa, kunde inte vara med eftersom jag har muskelbristing så det blev att sitta och titta. herregus jag trodde jag skulle dö hela tiden, så jävla roligt att titta på när min klass han gympa. vissa lite halft galna och vissa som slår sig , linn stod och skrev ett tuden ett...ett tusen två... ett tusen tre.... ett tusen fYRA , i slutet va hennes röst lite half död så då blev ju lektionen bara ännu roligare att titta på. men det är så sjukt segt att bara titta och inte va med , usch hatar det verkligen! 
sen efter skolan åkte jag till westin och började titta på ronja rövardotter och sen kom gustav och simon. hahah filem är så dåligt klockren så satt och skratta typ hela tiden så jävla rolig! 
nae nu ska jag plugga spanska och lite so och duscha och gå och lägga mig ha det bra!  
 
 

älskar er !                                       // sofiaa


ibland känns allt man gör meningslöst

heeeeeeej! Gick inte till skolan alls hade ont i huvet och lite feber så..har inget och skriva om direkt och vet inte vad jag ska skriva, så vi hörs imorgon! 


sooooooooooooooomar!

/LOOOOOOOOOOLLO




ni har erat jag har mitt..

hejsan där! Har suttit med so:n hela dagen men är fortfarande inte klar men det måste jag bli snart! Amanda Pandan har hjälp mej att göra om designen och så här blev den ;) TACK SÅ MYCKET PANDI!
jag har hört det nu ni behöver inte säga det hela tiden!

/LOOOOOOOOLLO

kul man kan ha

-vilken är elefanternas favoritbokstav?






- jo det är snabel-a @

12 dagar kvar

sitter och ja ......borde plugga men orkar inte , har biologiprov imorgon känns inte riktigt okej men det får gå bra iallafall. 
nu är det bara 12 dagar kvar tills jag fyller år , känns riktigt jätte bra faktiskt :) 
nae nu ska jag stänga av datan och börja plugga , för det behövs.. även om jag inte orkar :/

 

// sofiaa

listig kan du vara

hej! Sjuk idag mår inget vidare..feber och förkyld :( hela dan idag ska jag skriva so, sov igår istället för att skriva klart den, bra! Men jag måste gå till skolan imorgon för då är det sista chansen och göra fysiklabb nationella..Men nu ska jag skriva so, så vi lär ju inte höras först imorgon!


hihi jag och camillassötakatt!

/LOOOOOOOOOOOOOOOOLLO


tillbaka i det jag inte ville, men glad som fan iallafall

hejsan hoppas :) förlåt nu har jag varit så där dålig på att blogga igen men ska försöka bli bättre! 
tänkte berätta lite om min helg nu, i fredags cyklade jag och lollo till maxi mysigt men kallt som bara den :O trodde jag skulle frysa kinderna av mig, men det gjorde jag som tur var inte ;) sen kom sofia till mig och sov , shit vad jag har saknat dig! as kul hade vi det , pratade hur mycket som helst för det är ju nått vi båda är bra på ;) sen drog hon hem på lördagen och då drog jag till westin och sen kom gustav och simon :) kollade på två bra filmer som inte var skräck för en gång skull, men kan ju undra vem som valde filmer ( verkligen inte jag, nejnej..) sen drog vi hem ganska tidigt och mamma va med några kompisar så det var bara jag, pappa och marcus hemma så det blev att att sitta och prata med dem två , ja ni är allt för knäppa ni ;) 
pappa : när slutar earth hour?
sofia: ja det har ju hållt på i 50 min och det är ju en timme det hör du ju på namnet.
pappa: ja juste , vad smart du är.  
sofia : ja jag vet , har fått det frn min käre mor.
pappa: ja för jag har ju som tur var min smarthet kvar.
jadu pappa vad roligt du är ibland....
sen blev det att lägga sig tidigt, jag gick upp 20 över 7 idag, va på orienterningstävling. det gick skit om någon villle veta. skrev ju att jag hade sträckt mig i måndag men nej det är typ någon muskelinflamation eller nått sånt, så det gjorde sjukt ont när jag sprang men klara banan utan att komma sist, men sen på upploppet gjorde det så jävla ont att jag börja grina , jätte kul -.- lite illa när folk ba jamen bra sofia , det gick ju bra för dig idag! hahh fatta hur dålig man brukar va när man inte har ont då om tränarna tycker man är duktig när man typ inte kan springa snabbt hehe. men slapp ju orientrera så mycket idag för körde första sträckan på kavlen och det är just orienteringen som inte är min starka sida om man säger så, springa fel är jag ganska duktigt på...
känns ju väldigt roligt att jag inte får träna på hela veckan! usch mina ben kommer va helt ganla när veckan är snart är slut, inte springa på en hel vecka är inte okej :(men aja få väl träna armarna och så. 
nu är jag äntligen klar med son. helt underbart när man skrev sista ordet. hoppas att den blev bra.
nae nu ska jag borsta tänderna och lägga mig på spikmattan , klarar att ligga i 20 minuter nu! är ganska stolt över mig själv. men har massa muskelspänningar så det blir inte direkt skönt efter ett tag som alla säger det ska bli. men ska snart gå till en massör så jag får bort all skit ur ryggen. 
nu blev det här ett väldigt långt inlägg, lite för att det va länge sen jag skrev. 
 
haha sofia = klantig ;)
                                                     // sofia


gud finns överallt

hejhejhejhejhejhejhejhej och hej! Kom hem från Pandan för ett tag sen..vi hade mysis kväll igår, såg på film och snacka..the riiiiiiiiiiiiiing.... läskig! Men det var mys det <3 Nu ska jag ta tag i SO:n som ska vara inlämnad imorgon, usch. Hörs efter det men det lär ju inte bli idag så hejdå!


en riktig vän det där! <3

/LOOOOOOOOOOOOOOOLO

söndag

hejhej :D

Idag äre söndag. På söndagar brukar jag åka till farfar och räkna matte.
Men det blev inget idag för jag är sjuk.. Har haft hosta i en vecka och och den går inte över-.-
Mamma säger att den kan sitta i 6 veckor-.- men jag hoppas inte då..
Annars nu på morgonen har jag hjälpt mamma och pappa lite att ränsa i hallen.
Mormor och mamma ska börja tapesera och göra om där. Det känns skönt
för det ser förjävligt ut i halen (a) vi har ju bara vit i halen och det är inte så bra när man har hund?
Blir massa skit på vägarna och så. Men nu ska vi ha svart inte hela hallen men lite xd
Senare så ska lollo hjälpa mig med hemkunskapen :) Får se om hon kommer till mig eller om vi pratar vi telefonen. Får se hur jag mår och så.
Nu kom mormor så ska väl va lite social med henne ;)

Vi höres puss

///wessli :*



...

Jag saknar tiden då det var du och ja...





Lördag 26/3

Hejhej bloggen !

Idag äre lördag chill :D
Jag är fortfarande förkyld-.- börjar blir riktigt trött på det nu..
Har vart det i en vecka nu, hostar, snorar är trött och seg som fan..
Annars lever ja;)

Just nu sitter jag och väntar på sofia, vi ska va med odd och simon :)
aa sen vet jag inte vad jag ska skriva mer (a)

Vi hörs sen puss

////wessli :*





ska allt man gör ha en mening?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag kan kemi provet och det är tack vare Amanda hon stod ut och förklara allt för mej i en timme, så nu förstår jag..TACK VERKLIGEN, du är bättre än bäst! <3 Skolan idag var som alla andra dagar..IUP, slöjd, so, svenska och idrott..sen efter skolan har jag som sagt pluggat kemi sen jag kom hem, men nu är det mat och sen ska jag ut och springa sen blir det att plugga franska :( mycket plugg nu! Så  heeeeeeeeeeejdååååå


GLÄDJEHOPP

/LOOOOOOOOOOOOOOOLO


24/3

Tjenis penis :D

idag äre torsdag, gillar inte schemat på torsdagar-.-

Iup
Svenska
Biologi
Slöjd
Engelska

Efter skolan drar jag ner till tennisen med Teo :)
Hörs ikväll puss :D
//wessli ;)



Skulle vart 17 månader i dag.. </3 jag kommer aldrig glömma dig..

vi klarar det här tillsammans

efter en dag i skolan som inte hela tiden var så jätte glad drog som sagt jag lollo och westin till stan :) jag köpte ett par jeans , tjocktröja, tshirt och jeansjacka :) det behövdes nya kläder kan jag säga, allt i garderoben är så tråkigt nu. 
nae nu ska jag plugga vidare på min hk som snart äntligen är klar! :D 
 
 
 
tjejer, vi är grymma och det ska vi fortsätta att vara!


du får mej att förstå vad glädje är

Hejhej, skolan idag var bara seg! Efter skolan så drog in till stan som Wesslan skrev..:) och nu sitter jag här med ett kemiprov på fredag och so inlämning på fredag och franska på fredag..HÄRLIGT! usch skolan är bara för mycket. Det som var så underbart härligt var att cykla till skolan imorse med Pandan, inte helt fel det! Men aja nu ska jag dra ska plugga som en tok nu!



/LOOOOOOOOOOOOLLO

stan

Skolan i dag va chill :)

Först engelska sen idrott men va inte med för jag måde inte bra, så jag satt och prata med
Anna<3 sen hade vi matte vi gjorde ett gammalt
nationellt prov. Efter matten sluta jag det var klockan 1, jag gick hem
och gick ut med hunden sen väntade jag på Lollo och sofia för dom slutade vid halv 3.
Dom kom till mig och så åkt vi in till stan :)

Jag köpte en grå tjock tröja och ett linne :)

puss/wessli :*



<3


23/3

hejhej bloggen :D

Den här veckan har vart ganska bra, i måndags gick jag hem för jag mådde inte bra.
Jag hoppas verkligen inte att jag blir sämre. Tisdags gick jag till skolan men när jag kom hem va jag helt slut.. och börja få ont i halsen :( nu idag så har jag fortfarande ont i halsen.. hoppas det går över under dagen. Efter skolan ska jag till stan med Lollo och Sofia :) hoppas att jag mår bättre och är piggare då :)
Teo skulle testa mig i går och aa jag är ju blond huve så..

TEO: Julia vad heter Asiens huvudstad?
JULIA: jag vet inte, men säg det så kanske jag vet?
TEO: HAHAHAH, julia Asien är en världsdel och har ingen huvudstad haha
JULIA: haha, jaha.

fan va bra jag tänker eller? ;)
vi hörs senare puss hej
////WESSLI:*



Älskar er <3

this once is for you

hejhejhej, skolan idag var väll bra, bild, musik och iup så det är ju braaaaaaaaa! Efter skolan drog jag och Becka och gymmade för första gången, det var as kul! :D Hahha sen när vi ska på spånkan så frågar Becka vart hennes plånbok är och river runt i hela väskan..och hon hittar den inte vi får panik och sprang tillbaka till gymmet och fråga efter plånboken i receptionen men dom hade inte fått in nån..så vi springer upp till omklädningsrummet och hittar den inte där heller.. och då springer vi ner till receptionen och hon i receptionen ropar är det här din plånbok? och det var ju Beckas, hahah vilken jävla tur! Ja och nu är jag hemma och ska börja plugga so och engelska glosor..skolan är bara för mycket usch!


jag vill ha dej precis som jag hade dej förr, jag vill verkligen det.

/LOOOOOLLLLO

I want to have summer now!

Skolan har väl varit ganska okej idag, inget speciellt hände. efter skolan satt jag och felicia och becca i solen och snackade enda till jag var tvungen att dra till tennisen. mys var det :) tennisträningen gick skit dåligt , seg i benen sen igår och nae shit vad sur jag blev. när jag kom hem låg 1100 kr och väntade på mig, tack moran för du sålde min andra cykel ! :D 
nae nu sk ajag dra och duscha och sen plugga hk , ha det bra :)

 

Ge mig sommar nu! // sofiaaa


stanna eller gå

Morsning korsning! Skolan idag gick fort hade ju spexfoto och de gick bara bra bild på de kanske kommer när vi fått fotona ;) har också vart på fotbollsträning :) men nu ska jag dra mej, ska sova lääänge imorgon har vi ju sovmorgon till tio i tio de du!


ja och den här bilden ger ju mej lite minnen, minnen som jag älskar..förlåt igen Amanda för dina skor..

/LOOOOLLLLO

kom hem, vi börjar om igen vi glömmer allt

Ja förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag nu. Men har inte haft tid eller ork, massa annat att tänka på. 
Jag kom precis hem från årets andra orienteringsträning, det gick faktiskt riktigt bra bara att jag sträckte mig så nu gör det jävligt ont att gå. Den här veckan får jag reda på om jag har fått jobbet på kolmården så är skapligt nervös och kollar mailen typ hela tiden.
Vi hade spexfoto idag och ja jag var ett fjortisäckel....Haha tror inte att man kan bli mycket fulare ;)
Nae nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig och försöka skriva klart min svenskasaga om det nu går..
 

                   // sofia

im sure

Hej igen. Har vart och tränat fotboll nu var faktiskt ganska kul! ;) Har kollat på sooooolsidan, sista avsnittet :'( den enda serien som jag följer. Usch och idag är det söndag igen..betyder att man har en ny skolvecka främför sej. Men imorgon är det spexfoto så slipper engelskan! Vi ska vara rasten och jag ska vara Gretchen och jag kommer se ut som en stor idiot..men aja handlar ju bara om tio minuter jag behöver ha på mej kläderna ;) men nu ska jag plugga franska och sen soooova så godnatt!


Du verkar alltid ha tid med andra men inte med mej? Du har lärt mej vad glädje var tills du försvann. Du har lärt mig att vara lycklig fast jag egentligen inte var det då. Du har lärt mig att vara stark även fast jag är svag. 

/LOOOOOOLLLLLO

för jag vill ha dej som jag hade dej då

heeeeeej! Sitter nu i min säng halvdöd eller iaf as trött. I fredags sov jag med wessli och på lördagen var jag på stan med pandan och sov med tjejerna i klassen <3 Jossan smsa förut och fråga om jag skulle på träningen så ja nu är det fotbollsträning som gäller ;) SÅ HEJDÅ! kanske bloggar sen kanske inte. Wessli och Sofia kanske bloggar?



vååååååååååååååååår <3

/LOOOOOOOLLLLLLLO

hjehjehjehj

Hejhej bloggen !

Känner att jag inte har bloggat på ett tag nu.
Har vart mycket i skolan sen har jag inte orkat. I onsdags hade vi
nationellt prov i fysiken jag vet inte men jag hoppas att det gick bra..
I går va jag ju med lollo hon sov över hos mig sen skulle vi ha åkt till stan i dag men mitt barnbidrag hade inte kommit-.- så vi får åka någon dag i veckan. Tycker det är konstigt att nästan all får det i dag förutom ja?
Men annars kom jag in nyss typ, va ute med hunden och sprang i snön. Trodde det skulle bli vår men det började ju snöa i torsdags natt. pallar verkligen inte att ha mer snö, jag vill ha sommar nu!
Vi hörs senare puss

/wessli



hej hallå och allt det där

Ja idag har väl vart en ganska rolig dag i skolan, bara att Peter fick ryck på mig på matten, tack för det Gustav-.-
Vi hade ingen so så slutade 10 i 2 så det var riktigt skönt :) Sen jag kom hem har jag packat lite, ska sova hos Felicia med Jenny, Madde och Emilia myys! :) Men innan det ska jag till Sandra med Teo :D 
Ha det bra // Sofiaaaa


e det fel på mej ?

Hejsan ! Sjuk idag, har pluggat hela dagen så har gjort det värsta skööönt ! I fredags hade vi ju disco för 4, 5 och 6:or kul att det kom så många..eller inte det kom 15 personer, haha men vi tjäna lite pengar iaf ! I lördags åkte jag till Camilla med Amanda och Jossan för att fira Camilla i efterskott :D ALLTID LIKA KUL MED DOM :D imorgon är det tårtkastning eftersom Jossan och Camilla glömde att kasta tårtan. Hoppas, hoppas och hoppas på att jag inte får tårtan fejjat, den är nog inte så god eftersom den gjordes i lördags..Men nu ska jag dra ska sova tidigt <3


och i lördags fyllde ju min och Sofias lille Elijott 1 år! <3

Amanda, Jossan, Camilla och jag. Den enda bilden jag hade på alla :)

/LOOOLLLLO

(a)

HEJHEJ

Såhär bra går det när jag rakar bennen


Duktig jag är va ;)

Haha, nae men annars väntar ja på sofia just nu. vi ska va med dom.
Vi hörs senare puss


/wessli <3


Grattis älsklingsplutten!

Idag fyller Lollos och min lilla plutt 1 år, stora killen nu alltså :D

 

 
 
 

 
 
Jag älskar dig Eljott Mumin Tusseper Arfwedson Berggren!

                                                                      //Sofiaaaa


Fredagsmyys

Ja efter skolan blev det att åka in till stan med Felicia och vi skulle fika och lite så. Becka hängde på oss och fikade, blev väldigt väldigt lång fika men otroligt mys var det! :) Sen blev det att köpa lite saker åt Felicia och sen ta bussen hem. Följde med Felicia hem och fixade lite, eller ja det tog ganska lång tid men roligt vare ;) du är knäpp min lilla potatis :) 

       // Sofiaa


Allt du säger och gör är inte så dumt..

Vadå lite glad jag blev när min käre bror kommer hem och säger att man har tjänat 200 kr på att man vikade för honom på hans timmar igår. Ännu mera glädje blir det när han säger att jag kan få jobb i sommar också och kanske få några timmar i höst! Ja då blir man fan överlycklig! :D  
 
  
Bästa bror <3  
                                                      //Sofiaaa




Det är inte alltid så lätt som det borde

  

// sofia

Om exakt 1 månad

Ja nu är det bara en månad kvar till jag fyller 16 och 1 månad och 6 dagar kvar till Felicia blir det, fy vad jag ska mobba dig i år igen. Hon skulle egentligen va äldre än mig men hon är ju lite efter;)  
Idag vaknade jag upp hos westin och sedan drog vi till skolan. Ganska så jätte trött var man men det gick , iallafall för mig, Westin drog hem sen för hon va sjuk, krya! sen massa lektioner och sånt, tog massa dubbelhake´bilder med Madde. Fula som styk blev de men kanske lägger upp några nån gång ;) Sen blev det tennishallen och va tränare ist för Marcus som är i Romme med skolan. As kul va det och hoppas att jag va ganska bra:P  Nu ska jag snart släpa mig till duschen och sen plugga massa och käka. Rolig kväll...fast nae har hur många läxor som helst till fredag så ja det är bara att plugga på.. 
        
                                                             ha det najs // sofia:)

bara lägg ner nu ?

Tjabba, kom precis hem från stan, har vart där med Beckis och vi har köpt gymkort och snackat lite :D skolan idag var normal, börja tio i tio, ganska så skönt ! Sen bild, lunch, musik och skv. På skv:n rulla Pandisen och jag popcorn strutar haha vi börja "bråka" om vi skulle måla på dom eller inte, haha japp men så är vi..undra hur det kommer gå att baka muffins imorgon bara?? Kommer sluta med att vi har 10 st för att vi kastat degen på varandra eller nått? hihi. Olika viljor kan både va bra och dåligt, tycker iaf om dej ändå amanda = en panda! Men nu ska ska jag skriva lite på min Isländska saga och sen gå ut och gå med Wessli, efter det blir det att ta en springtur. Vi seeeeeeeeeeeees!


<3

/LOOOOOOOLLLLO

<3

Har städat lite nu, ska snart plugga..
Men sen kommer bästa sofia :D

JAg skriver mer sen puss/wessli




Vi sa att det skulle va vi tre <3
Även fast man bråkar eller tjafsar så ska vi ändå hålla ihop vad som än händer.
right?

i was born this way

jaaaaa men vad roligt att det är Söndag idag och måndag imorgon, alltså en ny skolvecka :(. Den här helgen har vart sköööön i fredags sov Wesslan här :D och i Lördags sov alla tjejor i klassen hos Bea, haha vilken konstig men rolig kväll ! men längtar tills nästa helg, tårtkastning :D och sen vårat disco vi ska ha för 4, 5 och 6:or ;) sen har jag vart ute och sprungit kände att det kunde behövas ! Det är så skönt och springa man tänker på annat då. Ligger i sängen nu och ska kolla igenoooom franskan, sen blir det att sooooova. Så Natti, natt



jag vill ha sommar <3

/LOOOLLLLLLLOO

släkten är värs...bäst

Hejsan! Jag kom precis hem från mormor och morfar, haha ja min släkt är väl inte den normalaste på denna jord men jag älskar er iallafall :)
Nu ska jag plugga lite spanska och fortsätta att bara ta den lungt som jag har gjort hela helgen. Har ju vart sjuk men börjar bli lite bättre nu iallafall. Sen blir det att lägga sig på spikmattan och dö lite senare ikväll, ska tydligen va lättare att sova efter det sa mamma. Man kan ju hoppas att det hjälper, vi får väl se.  Ha det / sofia


helg

Idag blire att åka till farmor och farfar igen och räkna matte...
Efter det ska jag hem och städa och tvätta lite, härlig söndag va?
Annars har jag haft en ganska lungn helg, va på stan med Lollo se sov jag
hos henne :D sen i går va jag hos farmor och farfar och fira mig min faster och farfar :)

hörs senare puss/wessli






<3<3

Du får mig att tänka på annat, tack<3


ett teknisktgeni är vad jag är

Vad är det för fel på mig och tvapparater? Skulle sätta på morden i sandhalm på tvn där uppe och det kan man ju inte säga gick direkt bra. Så då skulle jag sätta på en film på tvn där nere istället och det gick ju inte mycket bättre. Så nu får jag kolla på film på datan istället. Ja så till till dig då Martin för att du har lagt in massa bra filmer på datan :). Nu blir det att vira in sig i dun täcket och sätta på någon bra film. pusss / sofia


sjuk(t tråkigt)

Japp skola idag, kände mig som en jävla zoombie nae mår inte direkt bra. Halsen sjukt ont och jag är seg i hela kroppen. Rolig fredag kväll också-.- Orkar inte göra ett skit, skulle ha sovit med Lollo och Westin men neej det kan jag ju inte nu :( blir att sitta hemma och fula mig. Fast iförsig ganska skönt, har liksom inte bara kollat på tv på hur länge som helst. Men när man har planerat nått är det ju inte kul att bli sjuk-.- 
Nu ska jag upp och kolla på morden i sandhalm och dricka mängder med te och hoppas att jag blir frisk tills imorgon. Vi hörs!  
 
 

Ja här bjuder jag på en bild på en minisofia, ganska så blond va jag ;o // Sofiaaaa


jag vet inte

Seg dag i skolan, hände inget rolig. Sen efter skolan hem och vara barnvakt till Carl haha ! Sen upp till Ip där det var möte, det bestämdes egentligen ingenting vad jag fatta det som? Efter mötet sprang vi till Jursla och hade boxning med Monica Reby i en timme och nu så är jag trött och träningsverk har jag med, jag vet inte heller i fall jag ska fortsätta med fotbollen, det är inte samma sak längre. Så funderar på att sluta men JAG VET INTE riktigt..


en bild..haha

/LOOOOLLLLLLLLLLO

..

Just nu vill jag bara skriva ut..


Jag kan ju börja med att jag mår bättre nu, än vad jag gjorde i
måndags och tisdags...

Jag fattar inte allt som hänt, ena sekunden älskar vi varandra sjukt mycket och
ena sekunden är allt borta. Vi pratar inget med varandra längre, det är verkligen sjukt 16 månader och ingen kontakt längre, vi som inte klara oss utan varandra i en vecka..
vi delade verkligen allt med varandra du var det bästa som fanns, men aa allt är borta nu
finns bara minnerna kvar. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, jag vill prata med dig men vågar inte
Jag är rädd för att du redan gått vidare och bara vill glömma mig. Men det kanske var bäst att det blev såhär, att vi gick skillda vägar. JAg försöker att leva vidare och se glad ut, men jag tänker ofta tillbaka på tiden då som vi hade det så bra. Då det bara va du och ja och ingen annan. Allt var verkligen perfekt då. Men jag ska försöka att gå vidare det blir inte lätt men jag måste försöka. Det kanske var jag som gjorde fel att jag blev så avensjuk.. men jag ville verkligen inte förlora dig men det gjorde jag för andra gången...
Den som kommer få dig som pojkvän kommer iallafall bli glad, du var verkligen en bra kille.

JAg ska leva vidare och FÖRSÖKA att inte tänka på det mer. 

/wessli


Kärlek till er.

Minnen <3











Utan er vet jag inte vart jag skulle ta vägen.
Jag älskar er <3

/wessli

Kolmården..

Sitter här vid datan och lyssnar på musik och klunkar te som bara den. Sjukt ont i halsen och mår inte direkt bra. Det blir ju inte heller direkt bättre av att jag och Jossan ska på interjuv om jobb på Kolmården sen heller. Jätte jätte jätte nervös faktiskt :o Jossan tror att vi ska sitta i grupp och berätta om en sak som vi har med oss, och jag lär ju göra bort mig som vanligt. Jätte kul-.- Får hoppas att det går bra iallafall.. wish me and Jossan good luck ;)

 

Fin bild från kolmården ;) //sofia


?

Allt och alla förändras, inget blir som man tänkt sej..och så är det väll?

/LOLLLLLOOOOOOOOOOO


Underbar morgon erik..

Idag hade Erik studiedag och han kan ju inte sova längre än mig på morgonen, det funkar ju inte. 20 över 8 börjar jag smsspama honom tills han äntligen vaknar. Haha snacka om glad kille sen ;) Men du får skylla dig helt själv :D Och det finns väl inget bättre sett att vakna på morgonen än av smsspam eller?.....:D 
 
 


HAHA bilden föreställer en mycket glad Erik som inte fick någon sovmorgon för att han är en mobbad unge ;) // sofia :)


with or without you

onsdag redan? SNART FREDAG ! :D jag suger på att blogga och det är för att jag inte vet vad jag ska skriva..Vi har ju idrottsprov imorgon så nu blir det att plugga till det, kuuuuuuuuuuuul ! Så hejdå !


/LOLLLLOOOO

Tack själv för igår Wesslan :D <3<3


måste leva vidare

Hejhej
Förlåt att jag inte har bloggat, har vart ganska mycket nu..
I går va jag på stan med lollo ´:D
Köpte ett par byxor, en tröja, ett diadem. en plånbok :D
Tack för gårdagen Lollo :D <3<3

Idag iallafall har det inte hänt aå mycket, vart i skolan
och dagen var rätt chill :)
Nae men nu ska jag  göra annat vi höres sen puss / wessli





Min fina tårta som Lollo och sofia gjorde till mig :D

Tack lollo och sofia för en sjukt bra födelsedag :D<3<3

Jag älskar er sjukt mycket :D



bantningskur..

ja nu har älskade lilla  Eljott börjat på batingskur för jaa han är inte så liten längre, riktig fetto kanin är vad han är.  Fast Myran är fortfarande smal. Men det är väl Eljott som har ätit hennes del av mten också så. Men till sommaren ska han va smal igen, han ska typ gå ner ett kilo det lilla fettot ;)


RSS 2.0