vart finns du när jag behöver dig som mest?

tjoho kom in på haga! :D dåligt skönt det känns att veta det nu :)    
 
tycker föresten att jag bloggat grymt bra idag men så äre ibland. idag har jag vart en kortis med westin och sen med lollo. vid 6 spelade jag en timme tennis med vanessa och anna, det gick grymt bra för oss alla tre. så i höst då jävlar ! :D nu sitter jag här med ny dusachat hår för andra gången idag, äre bara jag som duschar håret överdrivet mycket på sommaren ? det blir jämt så, kommer snart slita ut håret så att jag inte har nått kvar. lite skönt skulle det iförsig kanske vara att va flintis. fast nae. shit jag yrar verkligen bara :O 
imorgon blir det iallafall att att köra ett varav i skogen på morgonen och sen dra in till staden med sofia och sen sover hon här , härligt som bara den!  
 
håller föresten på att försöka övertala min mamma och vickans att vi ska få åka på sundsvalls gatukonsert på torsdag, grymt kul om vi får! :D as många bra artister kommer iallafall :)


kommer man att bli glad eller ledsen?

idag får man veta om man kommer in på det gymnasie man vill! många vet redan men här sitter jag hemma utan nyckel till brevlådan! hur hemskt är inte det? är sjukt nervös, vill ju veta säkert om man kommer in eller inte, man får ju verkligen hoppas på det bästa. jag tror att jag kommer in men man ´kan ju liksom aldrig vara säker. så nu kommer jag att vara nervös hela dagen... 

 

hoppas att ni alla kommer in där ni vill!


det blir inte aldrig som man har tänk men det får man leva med

hej! nu har jag kommi hem från en skön morgonspringtur, ska försöka träna så mycket som möjligt nu i sommar. 
igår var jag också ute och sprang med bror på morgonen och sen var jag med jenny och badade och solade hela dagen. vi pratade också massa och ja det behövdes verkligen, tack så mycket jenny att du lyssnade! det var en mega bra dag :)  måndag till tisdag sov jag i tält med lollo, ja den människan är som hon är ;) på tisdagen åkte vi in till stan och sen gick därífrån till maxi, haha jag tyckte vi skulle ta en genväg, vilket inte blev en genväg utan en stor jävla omväg men fram till maxi kom vi iallafall. utan att behöva åka polisbil som förra året... jadu lollo tråkigt har man iallafall aldrig med dig :) 
 
  
 
är det inte hur härligt som helst med sommar ? :D

veckan efter..

hejsan! 
nu var det en vecka sen jag skrev så har väl ganska mycket att skriva om, måndag-torsdag var jag ju ledare på tennisläger här nere i åby på dagarna , ungarna var hur sjukt söta som helt. jag hade en grupp på 7 tjejer och alla var as mysiga :) 
hoppas att alla har haft en sjukt bra midsommar för det har jag haft iallafall. jag har vart i Kaggebo på lisas land och bara haft det as bra. åkte dit på fredagsmorgonen och kom hem idag vid typ halv 5. det var verkligen as mysigt där och vi harhaft det jätte roligt. igår cyklade lisa jag och gustav till havet och tog ett kvälldopp , faktiskt första havsdoppet för mig iår. vi spelade även tennis igår och vi ägde såklart ut lisas pappa och bror  och idag har vi vart sjukt duktiga och sprungit 6 km. vi har badat massa i poolem också. helgen har vart super bra, så tack lisa !  
 
idag när jag kom hem så kom westin och sen när hon drog kom emilia. nu ska jag snart gå och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och vara privattränare till 4 av de ungarna som jag hade på lägret , det kommer att bli as kul att få träna dem ännu mera. sen efter det ska jag till kolmården med westin och sen på eftermiddagen ska jag vara med lollo. kommer att bli en sjukt bra dag har jag en känsla av:) det var as länge sen jag jag på kolmården , typ 3 år sen eller nått så det kommer bli as kul att åka dit igen:) 
hahah oj vilket långt inlägg det blev nu;) 
men ska packa och dejta sängen snart så ska inte göra inlägget ännu längre ha det grymt!

 

bilder från tennislägret och midsommar kanske dyker upp senare

grattis världen bästa daddy!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN UNDERBART BRA PAPPA! 
jag älskar dig otroligt mycket även om jag inte visar det jämt. du finns alltid där och stöttar mig, vi tycker lika om mycket och du betyder massa för mig! puss på dig! 



imorse vaknade jag upp med westin brevid mig , sen gick vi upp och åt frukost. älskade faran fyller år idag så att sen kom farmor och farfar och grattade honom. blev lite halft rik när jag fick pengar för mina betyg av farfar :D sen drog jag på tennis och nu sitter jag här med blött hår och lyssnar på papa roach. klockan är bara sju men är sjukt trött så ska väl lägga mig ganska så snart. har inte blivit så mycket sömn de senaste dagarna och ska jobba nu måndag till torsdag på tennisläger för små skitar, kommer nog att bli kul men ändå sjukt jobbigt, 5 timmar med typ 60 ungar. efter jobbet imorgon ska jag nog in till stan och fika med lisa tror jag. 

   
 

nu är det verkligen sommarlov , UNDERBART!


när det bästa har börjat ska det bara ta slut..

hej där! Sofia bara äger på att blogga!! Så måste blogga lite med, det är ju faktiskt kul när man verkligen vill! Var på Liseberg med den bästa klassen 9d, hade as kul körde atmosfeare (eller hur det nu stavas) och Linda satt bredvid och snacka, hahahha!! Amanda du skrek som en galen jag vet inte vad men det ägde ändå även fast jag trodde du skulle svimma eller nått! Idag var vi i folkparken, sen gymma jag med Becka, och vi gjorde en jävligt kul grej sen, det ägde! Våran framtid ser ljus ut! Mycket som äger haha men det är så, men det är en grej som både är sorglig och jävligt bra..att jag går sista dagen på hulta någonsin i mitt liv! Tiden har gått så fort och kan nog inte ens fatta själv att jag gått där i tre år, för att det går så fort, minns fortfarande allt som om det vore igår.. Livet känns både surt och galet bra på en och samma gång!


bild från i tordags!


sörjön med bästa klass 9A!

hellof ! 
 
kom hem från klassresan för ett tag sen , det va as kul och mysigt :) massa bad och myggor och sånt. vi körde sån där höghöjdsbana och jag som är lite half höjdrädd höll på att pissa på mig när jag skulle köra en röd bana , men jag klarade det utan att ramla ner, men ni kan ju tänka er vad jag drömde om när jag sov...  
har knottisbett över allt, men aja .
   
 
2 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV! :D


söt men ond..

hejhej!
idag har jag vart med jonathan hela dagen. han är två bast och hans favorit sysselsättning idag var visst att mobba mig... vi var ute osso hittade han en snigel och ba "lilla snigel akta sig" och försökte mosa in snigeln i mitt ansikte, väldigt mysigt måste jag säga.. han är världens sötaste unge ändå :) när jag kom hem efter tennisen så hittar man honom liggande i mammas och pappas säng och ligger där och sover och snusar så sjukt gulligt!
nu ska jag duscha innan han vaknar igen och sen blir att busa lite till men honom och sen packa tills klassresan i sörsjön imorgon :) 
 
 
 

skrutteplutt förra året :)

WOW , jag blogga!

hejhej! 
känner att jag har varit bra på att blogga nu den senaste tiden...
idag ska jag till mormor och morfar eftersom att mormor fyller år. Grattis bästa mormor! nu blir du en stor tjej ;) sen får jag se vad ja hittar på :)  
 
 

snart är det sommarlov! längtar som fan!! men kommer ändå bli sorligt..


du tog all luft och jag vill aldrig mer ha tillbaka den

heej, sommar ute och det är bäst! Amanda är i Grekland och solar och blir svart, miss u!!!!!!!!!!! Släkten var nyss här och fira min syrra som blir 18 snart, var med Adrian som vanligt och vi körde mario party såklart gamla goa tider, det äger..jävla DK säger jag bara ;) Har även fått tillbaka min fula iphone efter att den vart på lagning tre gånger i rad, jag säger bara en sak de som laga den kan nog inte laga telefoner. Har även fått en till spricka.....Har inte bloggat så bra, det vet jag men finns en 1 miljon viktigare saker och göra och har inte heller mycket och skriva om. Jag ska börja leva för det som verkligen betyder någonting för mig, det är inte så lätt att bara glömma allt som vart,  jag önska jag hade tålamod. Sommar snart, inga bekymmer..eller?


RSS 2.0