ndshjelfleöaä

hejhejhejhej!


Jag har bloggat skit dålit jag vet, men det kommer ja forsätta med.
Jag hinner inte blogga mycket och ja vet inte vad jag ska skriva sen är det inte lika kul längre.
Jag kommer börja blogga när jag känner fört :)

ses






vid korsningen säger vi hejdå



hej helt sjukt att det är fredag imorgon! Imorgon ska vi ha illuminatikväll, kommer kissa på mig så läskigt! Skolan idag gick fort, för fort hade ju sovmorgon till tio i tio och det sitter ju aldrig fel! Men nu ska jag lägga mig i min säääng och läsa Nils Holgerssons underbara resa igenom Sverige till svenskan. Adjö!


oj jag satt där precis för ett år sen

hej där! Har inte bloggat på ett tag, har nog inte tänkt på att blogga tror jag. Iallafall nästan allt är toppen, bara 22 skoldagar kvar tror jag, sen sommarlov, helt underbart! Igår var jag hos Ebbis och idag har jag jobbat, sprungit och nästan gjort klart so uppgiften, känns sköönt. Har ingen aning om vad jag ska skriva egentligen så.......hejdå!




lyckligaste dagen 2010

jag borde ju nästan slå rekord i att vara duktig på att blogga... förlåt men har inte orkat. men nu gör jag det iallafall:) 
det har väl vart vart bra de senaste dagarna, har sett bilder på både lollo och westin när de var små, inga vackra syner kan jag säga ;)
har lyckats skada mig nu igen , den här gången i höften , så vi får väl se hur bra det går att träna de närmaste dagarna. 
jag och lollo har haft eljott i ett helt år i dag!! fatta hur lyckliga vi var för ett år sedan äntligen en kanin liksom :D det var den bästa dagen på hela 2010 ,mitt första husdjur och tillsammans med dig också min fina vän! :) 
idag åker min käre bror till tyskland kommer sakna den lille skiten grymt mycket:( 
nu ska jag göra so eftersom vi har prov imorgon ,kommer nog inte gå direkt bra men aja.
 
 
jadu lollo, kommer du ihåg hur sjukt stolta vi var när den här bilden togs? ;)


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

 

I miss you baby! 

                                                        

iounyutfdbvey

There is a feeling of loss that always will stay, there is a loss that never leave you, I will always fight even though it doesn't matter anymore.


RSS 2.0